1. Forside
  2. Redia Admin
  3. Butler konfiguration & log

Generel konfiguration

Under "Generel konfiguration" finder I overordnede indstillinger som slår igennem på tværs af alle bibliotekets filialer.

I Redia Admin finder I siden under "Butler" og dernæst "Konfiguration" i venstremenuen.

Sprog

Her kan I vælge hvilke sprog, det skal være muligt at vælge på Butler. Det er muligt at vælge mellem dansk, engelsk, norsk bokmål, nynorsk og svensk.

Admin Butler > Generel øverst

Søgning

Her kan I slå følgende funktioner til og fra*:

Start søgning med afdelingsfilter: Søgeresultatet på Butler vil kun vise materialer, som findes på den gældende filial.

Filtrer på tilgængelig: Søgeresultatet på Butler vil kun vise de materialer, som er hjemme på biblioteket.

Vælg om filtrering på tilgængelighed skal foregå serverside: Få tilgængeligheden på materialerne i svaret fra søgeresultatet i stedet for at udregne det efterfølgende.

Minimal visning i simpel søgeresultat: Herved vil man kun kunne se cover og tilgængelighed ved det simple søgeresultat.

I kan også vælge om den primære visning af søgeresultatet skal være “Enkel” eller “Udvidet”.

Læs mere om visning af søgeresultatet her

Reservationer

Vælg her fra hvornår brugerne kan sætte deres reserveringer på pause. Perioden vil være dags dato + [ antal dage ].

Mellemværender

Her kan I vælge om der skal vises mellemværender på “Min side”.

Læs mere om Min side her

Nøddrift

Butler går i nøddrift hvis forbindelsen til internettet, Redias system eller bibliotekssystemet forsvinder. Hvis netforbindelsen er væk, understøtter Butler stadig følgende muligheder, som I kan vælge til eller fra*:

• Aflevering
  • Lån
  • Tastatur til indtastning af brugernavn

Admin-Butler-)-Generel-midt

Aflevering

Hvis sorteringen af afleverede materialer skal foretages ud fra "alert"-feltet i SIP2, skal det vælges her. Ellers vil "sortbin"-feltet blive benyttet.

Andre

Email kvitteringer: så jeres brugere får mulighed for at vælge at få en e-mail kvittering.

Lånernummer på kvitteringer: Lånernummeret vises på kvitteringer.

Maskering af lånernummer: De sidste karakter i brugernavnet er maskeret på kvitteringer.

Det er også her, I indtaster url'en til funktionen:

Funktionen tilføjes på de enkelte Butler enheder. Læs mere her.

Admin-Butler-)-Generel-nederst

*Afhængig af bibliotekssystem