Scanner til hylderevision

Scanner er vores betegnelse for den mobile håndscanner, som kan bruges til revidering på biblioteker. Den kan forbindes til Assist og benyttes sammen med funktionen "Hylderevision".

Sammen er Assist og Scanner et brugbart værktøj til at rydde op på hylderne og dermed sikre, at hverken du eller lånerne går forgæves efter materialer.

Scanneren kan tilknyttes en filial, således at den kun kan bruges på den filial, eller den kan konfigureres til at fungere på alle jeres filialer, så længe filialerne bruger samme netværk.

Selve RFID-antennen er det lysegrå stykke foroven.

Scanner tændes på knappen nederst, hvorefter en grøn lysdiode tændes nederst i displayet.

Forbundet til netværk

Når Scanner tændes, vil den automatisk koble på det konfigurerede netværk. Det ses ved at den tredje lysdiode på Scanners display blinker langsomt. Når den finder netværket, vil lysdioden blinke hurtigere, indtil Scanner er tilkoblet. Derefter slukker lysdioden.

Begynd scanning

Scanneren aktiveres ved at trykke på den øverste knap, lige under displayet. Herefter vil den øverste lysdiode i displayet lyse grønt. Når Scanner registrerer et RFID-tag lyser lysdioden blå.

Hvis Scanner har været inaktiv en periode, vil lysdioden automatisk slukkes. Scanningen skal derefter genaktiveres, før nye materialer kan scannes.

De materialer, som scannes, bliver registreret i Assist under funktionen "Hylderevision”.

Batteri status og opladning

I displayet kan du se status på batteriet:

• Lyser ikke: batteriet er opladet
  • Lyser orange: batteriet er på 15%
  • Lyser rødt: batteriet er tomt, antennen kan ikke tændes
  • Blinker rødt: lukkes automatisk efter 5 sekunder

Batteriet er placeret i scannerens håndtag modsat displayet. Det klikkes ud foroven og oplades med den medfølgende oplader.

En fuld opladning tager cirka 2-4 timer. En grøn lysdiode på opladeren indikerer, at Scanner nu er fuld opladet.

Læs mere om opladning af batteriet samt Scanner i den medfølgende folder manual til produktet.

Læs mere om funktionen "Hylderevison"