Redia Scanner - mobil håndskanner

Scanner er navnet på vår mobile håndholdte RFID-leser som kan brukes til å rydde i biblioteket. Den kan kobles til Assist for å brukes med funksjonen “Hylle-rydder”. Assist og Scanner blir til sammen er effektivt verktøy for å holde orden i hyllene, slik at du unngår å lete forgjeves etter materiale.

Selve RFID-antennen er det lysegrå stykket på toppen.

Scanner slås på med knappen nederst, og det vil lyse grønt nederst.

Koble til nettverk

Når Scanner slås på, vil den automatisk koble seg til det forhåndsvalgte nettverket. Dette vises ved at den tredje lysdioden på skjermen blinker langsomt. Når nettverket er funnet blir blinkingen raskere til den er koblet til, og lyset slukkes helt.

Begynn avlesing

Skanneren aktiveres ved å trykke på den øverste knappen under displayet. Den øverste dioden vil lyse grønt.

Når Scanner registrerer en RFID-brikke blir lyset blått. Når Scanner har vært inaktiv en periode vil lyset slukke. Den må aktiveres på nytt før du kan fortsette  å lese av RFID-brikker.

Det materialet som avleses blir registrert i Assist under funksjonen “Hylle-rydder”.

Batteristatus og lading

Displayet viser batteristatus:

• Lyser ikke: batteriet er fulladet
  • Oransje lys: batteriet har 15% kapasitet
  • Rødt lys: batteriet er tomt, og antennen kan ikke slås på
  • Blinkende rødt:lys: Slås av automatisk etter 5 sekunder

Batteriet ligger i håndaket på motsatt side av displayet. Det klikkes ut på toppen og lades med laderen som følger med apparatet.

Det tar 2-4 timer å fullade batteriet. Et grønt lys på laderen viser at batteriet er fulladet.

Les mer om opplading av batteriet og Scanner i håndboken for produktet.