Logg

Gates loggen gir både oversikt over materialer med en aktiv alarm og antallet besøkende som går gjennom.

Loggen finnes under “Gates” i menyen til venstre, velg “Drift” og deretter “Enheter”.

Loggen er delt opp i “Materiale” og “Besøkende” for å skape en bedre oversikt.

Materiale

Hvis alarmen på et materiale ikke er blitt deaktivert, vil gaten reagere og det vil bli registrert i loggen. Dermed får dere en oversikt over hvilke materialer det gjelder og kan eventuelt undersøke dem nærmere i biblioteksystemet.

I oversikten vil det være følgende informasjon pr. registrering:

• Tidspunkt
  • Filial
  • Gate-plassering
  • Material-ID
  • Forfatter
  • Tittel

Det vises 10 rekker av gangen. Hvis dere ønsker å se flere, kan dere velge det under tabellen, og ellers er det mulig å bla videre ved hjelp av pilene.

Dere kan bruke søkefeltet til å søke etter spesifikke opplysninger, f.eks. material-ID eller dato. Det er også mulig å filtrere listen på en filial, slik at dere kun får data for den spesifikke filialen.

Besøkende

Hver gang en besøkende går gjennom en gate, blir det registrert i systemet. Det skilles mellom om personen går inn eller ut. Vi samler opp data i løpet av dagen og starter ny telling en gang i døgnet.

I loggen kan dere velge om dere ønsker å se registreringene oppdelt i:

• Timer
    • Det er en tabell for hver enkelt dag.
    • Oversikten viser tidspunkt (timeintervall) samt antall besøkende som har gått ut og inn.
  • Dager
    • Det er én lang tabell.
    • Oversikten viser tidspunkt (dato), dag (mandag-søndag) samt antall besøkende som har gått inn og ut.

Øverst på alle tabeller kan dere se det totale antallet besøkende som har gått inn og ut på deres filialer.

Dere kan også se data for en spesifikk filial ved å filtrere på denne.

I utgangspunktet vises statistikken for syv dager, men i datovelgeren kan dere selv velge fra-og-til-tidspunkter. Dere kan også velge noen predefinerte intervaller i Intervall-feltet:

• I dag
  • Siste 7 dager
  • Siste 30 dager
  • Siste 90 dager

Selve tabellen kan eksporteres som CSV-fil (kommaseparert eller semikolonseparert) eller som Excel-fil. Filen vil vise dataene i en tabell som er sortert etter filial og deretter dato.

Når oversikten vises pr. timer, er det ikke mulig å vise data som går lengre tilbake enn 30 dager. Men dataene kan fortsatt eksporteres som CSV- eller Excel-fil.

Hvis oversikten vist pr. dager er begrensningen på 90 dager, men eldre data kan fortsatt eksporteres selv om det ikke vises i Redia Admin.