Åbningstider og kontaktoplysninger

Åbningstider

Siden med åbningstider og kontaktoplysninger kan både findes via forsiden, ved at trykke på bjælken med dagens åbningstider, og via "Mere" i bundmenuen og vælge "Åbningstider".

På siden kan man se detaljerede oplysninger om åbningstider og kontaktoplysninger for alle lokalbiblioteker i kommunen. Biblioteksvisning skiftes ved at trykke på "Andre biblioteker" placeret nederst på siden. Brugeren kan også skifte dag og se kommende åbningstider (en uge frem).

A_bningstider-forside.png      Mere-side.png      andre-bibs.png

Kontaktoplysninger

På "Mere"-siden i bundmenuen kan man ligeledes vælge "Kontaktinformationer" og finde en liste over kommunens filialer. Ved at trykke på en filial åbnes en menu med genveje til at sende email eller ringe op.

kontaktinfo.png      kontaktinfo2.png

"Vis vej" sender brugeren over i en kort-app (iOS-kort-app på iOS, Google Maps på Android), hvor der vises vej til det pågældende bibliotek.

Opsætning

Åbningstider i appen kan hentes automatisk fra bibliotekets hjemmeside via DDB-CMS modulet “Opening hours”, som er en del af DDB-CMS core.

Ønsker biblioteket at vedligeholde åbningstiderne manuelt er dette også en mulighed.

Læs mere om opsætning af åbningstider her