1. Forside
  2. Biblioteket-appen
  3. Opsæt appen til jeres Bibliotek

Fanen: Åbningstider og kontaktoplysninger

Manuel eller automatisk: Der kan vælges automatisk hvis man har åbningstids-modulet installeret i DDB CMS. Modulet er en del af DDB CMS core, derfor vil der ikke være noget at ekstra at installere for DDB CMS bibliotekerne. De biblioteker som ikke har DDB CMS, eller som ikke har drupal modulet "opening_hours" installeret, er desværre nødsaget til, at inddatere åbningstiderne manuelt. 

Automatiske åbningstider: 

Klik på Automatisk: 

 

Indsæt [bibliotekets hjemmeside]/opening_hours/instances som vist på billedet og tryk på GEM URL:

Manuelle åbningstider: 

Alle åbningstider skal inddateres manuelt, når der oprettes en filial.

Opret ny filial/hovedbibliotek:

Klik på opret ny filial for at oprette en ny filial. Alle kommunens filialer plus hovedbibliotek skal oprettes.

I oprettelse af en filial vil der være forskellige oplysninger omkring filialen som skal inddateres. Ikke alle oplysninger er selvforklarende, få en forklaring her: 

ID: Se hvordan, du finder det her

Filial id, find jeres filial id'er her: her

Bemærk at der skal "DK-" foran filial nummeret for at det virker. f.eks. København inddateres "DK-710100"

Bibliotekernes Længde og breddegrader kan findes med denne hjemmeside, hvor I indtaster bibliotekets adresse: https://www.latlong.net/

Radius (meter):

Appen holder øje med hvor brugeren er via GPS og viser information om det biblioteket, som brugeren er tættest på. Længde og breddegraderne udgør et punkt på et kort, og udfra det punkt vil der være en radius i meter. 

Prioritet:  Tallene som indtastes her er relative ift andre prioritets filial tal. Jo højere tallet er ift. de andre filialer, jo højere vil den filial være på listen når en filial vises, f.eks. hvis der skal skiftes filial for at se filialens åbningstider. Derfor vil det være en god ide' at hovedfilialen har det højeste tal, da de fleste vil lede efter den filial.