Vælg kommune

Find din kommune

Når appen startes for første gang, præsenteres søgefeltet “Find din kommune”. Trykker man på søgefeltet vil man se en liste over kommunebibliotekerne i Danmark. Når brugeren begynder at skrive i søgefeltet, vises søgeforslag, der matcher det skrevne.

Login.png      login-kommune.png

Onboarding

Når man har valgt ét af kommunebibliotekerne på listen, vil man få en kort rundtur i appens muligheder ved at scrolle sidelæns. Ønsker man at springe dette trin over, kan man trykke på krydset i øverste højre hjørne.

onboarding.png    onboarding-maske.png

Skift kommune

Vil man efterfølgende skifte kommune, kan man trykke på "Mere" i bundmenuen og dernæst på “Skift kommune”. Herefter vises søgefeltet “Find din kommune”, se evt. ovenfor.

mere.png      Skift-kommune.png