Søgeresultat

Søgeresultat-siden viser resultatet af den foretagede søgning. Resultaterne vises på en lang liste, som du kan scrolle i. Antallet af resultater vises over listen.

Hvert enkelt resultat vises med

• Forsidebillede, hvis der findes en digital forside, ellers vises en farvet rektangel med titel og forfatter
  • Materialetype
  • Titel
  • Forfatter
  • Udgivelsesår
  • Tilgængelighed

Hvis materialet er en del af en serie, vil det også fremgå som et link, der åbner en ny søgning, hvis du trykker på det.

Det er også muligt at trykke på et materiales forfatter og dermed starte en ny søgning.

Tilgængeligheden vises med en enten grøn eller rød prik, så det er nemt at afkode om et eksemplar er tilgængelig til låneren. Det er også tydeligt at se, hvor mange eksemplarer, der er udlånte af det samlede antal. Assist-s_g---s_geresultat-tilg_ngelighed.png

Filtrer

I toppen af søgeresultatet er det muligt at indsnævre søgningen ved brug af filtre. Der er nogle udvalgte filtre:

• Materialetype
  • Tilgængelig
  • Målgruppe
  • Sortering

Scroller du helt til højre, kan du tilgå alle tilgængelige filtre under "Alle filtre".

Under "Alle filtre" skal du scrolle for at se de enkelte muligheder for det pågældende filter eller folde listen ud ved at trykke på pilen, så valgmulighederne optræder under hinanden. Ud for hvert filter fremgår det, hvor mange muligheder der er.

Når du har valgt et eller flere filtre, kan du på knappen nederst se, hvor mange resultater din kombination af filtre giver.

De filtre, som du vælger, kan du se i toppen af søgeresultatet, hvor du også nemt kan fjerne dem igen enten ved at trykke på det enkelte eller bruge "Fjern alle"-knappen til at nulstille filtrene.

Materialevisning

Du kan få informationer om det enkelte materiale ved at trykke på dens titel eller forside. Herved åbner materialevisningen, hvor du også kan bestille materialet til en låner.

Læs mere om materialevisning.