Søkeresultat

Søkeresultat-siden viser resultatet av det foretatte søket. Resultatene vises på en lang liste som du kan scrolle ned. Antallet resultater vises over listen.

Hvert enkelt resultat vises med

• Forsidebilde, hvis det finnes en digital forside, ellers vises et farget rektangel med tittel og forfatter
  • Materialtype
  • Tittel
  • Forfatter
  • Utgivelsesår
  • Tilgjengelighet

Hvis materialet er en del av en serie, så vil det også fremgå som en lenke som åpner et nytt søk hvis du trykker på det.

Assist-NORSK-søgeresultat

Det er også mulig å trykke på et materiales forfatter og dermed starte et nytt søk.

Assist-NORSK-søgeresultat---forfatter

Tilgjengeligheten vises med enten en grønn eller rød prikk, så det er lett å se om et eksemplar er tilgjengelig til låneren. Det er også tydelig å se hvor mange eksemplarer som er utlånt av det totale antallet i katalogen. Assist-NORSK-søgeresultat---tilgængelighed

Filtrér og sorter

På toppen av søkeresultatet er det mulig å innsnevre søket ved bruk av filtre. Det er noen utvalgte filtre*:

• Medietype
  • Tilgjengelig
  • Språk
  • Målgruppe
  • Sortering

Assist-NORSK-søgeresultat---filtre

Hvis du scroller helt til høyre kan du finne alle tilgjengelige filtre under “Alle filtre”. Du kan se alle mulighetene for det enkelte filter ved å scrolle ned eller utvide listen ved å trykke på pilen, slik at valgmulighetene ses under hverandre. Ved hvert filter er det mulig å se hvor mange muligheter som finnes.

Når du har valgt et eller flere filtre, kan du se nederst på knappen hvor mange resultater din kombinasjon av filtre gir.

Assist-NORSK-søgeresultat---alle-filtre

Du kan se de filtrene du har valgt øverst på søkeresultatlisten. Der kan du også enkelt fjerne dem igjen.

Assist-NORSK-søgeresultat---valgte-filtre

Materialvisning

Du kan få ytterligere informasjon om det enkelte materiale ved å trykke på tittelen eller forsiden. Her åpner materialvisningen, der du også kan bestille materialet til en låner.

Les mer om materialvisning

*avhenger av biblioteksystemet.