Scan materiale

Har brugeren fundet et interessant materiale, kan hun få mere at vide om det ved at benytte funktionen “Scan”, som kan tilgås på startsiden.

Funktionen tilføjes den enkelte Butler enhed i Redia Admin. Læs evt. mere her.

Butler-Scan

Med funktionen kan brugeren scanne materialet, hvorefter materialevisningen åbner. Afhængig af Butlers opsætning i Redia Admin kan funktionen benyttes ved scanning af enten materialets RFID-tag eller stregkode.

Butler-Scan-materiale

På materialevisningen kan brugeren*:

• Se materialets metadata
  • Lave en søgning på forfatteren ved at trykke på forfatternavnet
  • Se andre materialer, der ligner det eller som forfatteren har bidraget til
  • Lave en søgning ved at trykke på andre aktive links f.eks. bidragsydere eller emneord
  • Læse en beskrivelse af materialet
  • Se materialets indhold
  • Reservere materialet, hvis brugeren ikke ønsker at tage materialet med hjem i dag

Butler-materialevisning

Læs mere om konfigurering af funktioner i Redia Admin

OBS: Funktionen kræver API-adgang

* De nedenstående muligheder afhænger af bibliotekssystemet.