Skann materiale

Hvis brukeren har funnet et interessant materiale, kan hun finne ut mer om det ved å bruke funksjonen "Skann", som er tilgjengelig på startsiden.*

Funksjonen legges til den individuelle Butler-enheten i Redia Admin.

Butler-NORSK-Skan-materiale---forside

Med funksjonen kan brukeren skanne materialet, og slike få opp materialvisningen. Avhengig av Butlers oppsett i Redia Admin, kan funksjonen brukes ved å skanne enten materialets RFID-tag eller strekkode.

Butler-NORSK-Skan-materiale

I materialvisningen kan brukeren**:

• Se metadataene til materialet
  • Foreta et søk etter forfatteren ved å trykke på forfatternavnet
  • Se andet materiale av forfatteren
  • Foreta et søk ved å klikke på andre aktive lenker f.eks. bidragsytere eller emneord
  • Les en beskrivelse av materialet
  • Se innholdet i materialet
  • Reservere materialet dersom brukeren ikke ønsker å ta med seg materialet hjem i dag

Butler-NORSK-Skan-materiale---materialevisning

Les mer om konfigurasjon av funksjoner i Redia Admin

OBS: Funktionen krever API-adgang

* Funksjonen avhenger av biblioteksystemet.

** Alternativene nedenfor avhenger av biblioteksystemet.