Opdateringer

Når der er nye features eller ændringer, bliver Assist opdateret på en af to måder:

• Nyt byg, som skal downloades og installeres.
  • “Over the air” opdatering (OTA), som bliver automatisk installeret, hvis du ikke foretager dig noget.

I artiklen Changelog er det muligt at læse en beskrivelse af de ændringer og funktioner, som er med i den nye opdatering og/eller tidligere versioner.

Ny version

Ved større ændringer og nye features, bliver der lavet en ny version af Assist. I de tilfælde vil der komme en pop-up besked i appen, når den åbnes. Beskeden har knappen “Installer nu”, som linker videre til, hvor versionen kan downloades:

• Android enheder får åbnet Google Play Store, hvor den nyeste version er tilgængelig og downloades.
  • iOS enheder åbner Apple App Store, hvorfra den nye version downloades.
  • Enheder uden Google Play Store eller Apple App Store dirigeres til Redia Guide og skal hente versionen der.

Det er ikke muligt at benytte Assist før opdateringen er gennemført.

Hvis I har slået automatisk opdatering til, vil Assist opdatere automatisk, når en ny version bliver lagt i Google Play Stores og Apple App Store. I vil dermed ikke få beskeden om installation i Assist.

Assist-opdatering

“Over the air” opdateringer

Mindre justeringer vil blive releaset "over the air" uden påkrævede handling eller forstyrrelse af jeres igangværende arbejde. Assist bliver opdateret med sådanne ændringer første gang den lukkes ned, efter opdateringen er udgivet. Det er også muligt manuelt at installere opdateringen under "Mere" i bundmenuen.