Statistikk for Counter

Statistikken for Counter kan gi deg en forståelse for antallet av besøkende på ditt bibliotek. Du kan se statistikken i Redia Admin.

OBS: Det blir kontinuerlig samlet data, men du kan først se det i Redia Admin 24 timer etter at de er blitt registrert.

I denne artikkelen kan du lese om:

Slik ser du statistikken for Counter i Redia Admin

I venstremenyen skal du klikke på:

• Counter > Drift > Statistikk

Du får nå en samlet oversikt over antallet av besøkende som er blitt registrert av Counter.

Counter 2 - NO

Filtrer søket ditt

Når du er logget inn kan du filtrere antallet besøkende på:

1. filial.
  2. enhet (den enkelte Counter-enheten).
  3. hvilken periode du vil se data for.

1. Filtrer på filial

Du kan velge om du vil se antallet besøkende for:

• alle tilknyttede filialer.
  • en spesifikk filial.

Counter 3 - NO

2. Filtrer på enhet

Du kan velge om du vil se antall besøkende for:

• alle tilknyttede enheter.
  • en spesifikk enhet.

Counter 4 - NO

3. Velg hvilken periode du vil se statistikk for

Statistikken blir i utgangspunktet vis for 1 måned bakover, men du har også mulighet for å avgrense hvilken periode du ønsker å se data for.

Du kan vælge, hvilken periode du gerne vil se antallet af besøgende for ved enten:

1. å velge spesifikke datoer i feltene “Vis fra” og “Vis til”
  2. eller benytte et av de predefinerte intervallene under “Intervall”.
  • Siste 7 dager
  • Siste 14 dager
  • Siste 28 dager
  • Siste uke
  • Siste måned
  • Siste år
  • Inneværende år

Counter 5- NO

Du har mulighet til å sammenligne den valgte perioden med data for:

• Brukerdefinert periode - her kan du taste inn datoene for den perioden som du gjerne vil sammenligne data med.
  • Forrige periode - her kan du f.eks. velge et intervall på en måned og se hvordan antallet besøkende har utviklet seg fra en måned til en annen.
  • Forrige år - her kan du f.eks. se hvordan antallet besøkende har utviklet seg den siste måneden i forholdet til året før.

Counter 6 - NO

Når periodene sammenlignes, vil de prosentvise forskjellene mellom de to periodene fremgå for de enkelte tallverdiene.

• Hvis det har skjedd en fremgang, vil det være et grønt tall med pluss foran.
  • Hvis det har skjedd en tilbakegang, vil tallet være rødt med et minus foran.

Counter 7 - NO-1

Eksporter data

Du kan eksportere den enkelte statistikken som en PDF-fil ved å trykke på knappen “Eksporter PDF” over datovelgeren.

Counter 8 - NO

Det er også mulig å eksportere data for hver enkelt variabel som:

• CSV-fil (enten som komma-separert eller semikolon-separert)
  • Excel-fil.

Det gir dere mulighet til å dykke mer ned i data og selv lage en analyse av innsamlet data.

Counter 9- NO

Oversikt over statistikk for Counter

Dere kan se ulike statistikker for Counter:

• Totalt antall inn i perioden: tallverdi for samlet antall besøkende som er gått inn i den valgte perioden.
  • Totalt antall ut i perioden: Tallverdi for samlet antall besøkende som er gått ut i den valgte perioden.
  • Totalt antall inn i perioden: Visualisering av hvordan antallet besøkende besøkende har utviklet seg i den valgte perioden.
  • Antall inn fordelt pr. filial: Viser hvor mange personer som er gått inn på de ulike tilknyttede filialene i den valgte perioden. Dere kan enten se data som søylediagram eller i en tabell.
  • Antall inn fordelt pr. enhet: Viser hvor mange personer som er gått inn på de ulike tilknyttede enhetene i den valgte perioden. Dere kan enten se data som et søylediagram eller i en tabell.
  • Antall inn fordelt pr. ukedag: Viser hvor mange personer som er gått inn på de ulike ukedagene i den valgte perioden. Dere kan enten se data som et søylediagram eller i en tabell.
  • Antall inn fordelt pr. time: Viser hvor mange personer som er gått inn pr. time for den valgte perioden. Dere kan enten se data som et søylediagram eller i en tabell.
  • Fordeling av kategorier: kakediagram som viser hvor mange barn og voksne som har besøkt biblioteket i den valgte perioden.