1. Forside
  2. Redia Admin
  3. Counter konfiguration og log

Statistik for Counter

Statistikken for Counter kan give dig en forståelse for antallet af besøgende på dit bibliotek. Du kan se statistikken i Redia Admin.

OBS: Der bliver kontinuerligt indsamlet data, men det kan først ses i Redia Admin 24 timer efter, det er blevet registreret.

I denne artikel kan du læse om:

Sådan ser du statistikken for Counter i Redia Admin

I venstremenuen skal du klikke på:

• Counter > Drift > Statistik

Du får nu et samlet overblik over antallet af besøgende, der er blevet registreret af Counter.

Counter 2 - DK

Filtrer din søgning

Når du er logget ind, kan du filtrere antallet af besøgende på:

1. filial
  2. enhed (den enkelte Counter-enhed)
  3. hvilken periode du vil se data for.

Filtrer på filial

Du kan vælge, om du vil se antallet af besøgende for:

• alle tilknyttede filialer
  • en specifik filial.
Counter 3 - DK-1

Filtrer på enhed

Du kan vælge, om du vil se antallet af besøgende for:

• alle tilknyttede enheder
  • en specifik enhed.

Counter 4 - DK

Vælg, hvilken periode du vil se statistik for

Statistikken bliver som udgangspunkt vist 1 måned tilbage, men du har også mulighed for at afgrænse, hvilken periode du ønsker at se data for.

Du kan vælge, hvilken periode du gerne vil se antallet af besøgende for ved enten:

1. at vælge specifikke datoer i felterne “Vis fra” og “Vis til”
  2. eller benytte et af de prædefinerede intervaller under “Interval”:
  • Sidste 7 dage
  • Sidste 14 dage
  • Sidste 28 dage
  • Sidste uge
  • Sidste måned
  • Sidste år
  • Indeværende år

Counter 5 - DK

Du har mulighed for at sammenligne den valgte periode med data for:

• Brugerdefineret periode - her kan du indtaste datoerne for den periode, du gerne vil sammenligne data med

• Forrige periode - her kan du fx vælge et interval på en måned og se, hvordan antallet af besøgende har udviklet sig fra en måned til en anden

• Forrige år - her kan du fx se, hvordan antallet af besøgende har udviklet sig den sidste måned i forhold til forrige år.

Counter 6 - DK

Når der sammenlignes perioder, vil der fremgå procentvise forskelle mellem de to perioder for de enkelte talværdier.

• Hvis der er sket en fremgang, vil der være et grønt tal med et plus foran.
  • Hvis der er sket en tilbagegang, vil tallet være rødt med et minus foran.

Counter 7 - DK

Eksporter data

Du kan eksportere den enkelte statistik som en PDF-fil ved at trykke på knappen “Eksporter PDF” over datovælgeren.

Counter 8 - DK

Det er også muligt at eksportere data for hver enkelt variable som:

• CSV-fil (enten som komma-separeret eller semikolon-separeret)
  •  EXCEL-fil.

Det giver jer mulighed for at dykke mere ned i data og selv lave en analyse af det indsamlede data.

Counter 9 - DK

Overblik over statistik for Counter

I kan se forskellige statistikker for Counter:

• Total antal ind i perioden: talværdi for samlet antal besøgende, der er gået ind i den valgte periode.
    • Total antal ud i perioden: talværdi for samlet antal besøgende, der er gået ud i den valgte periode.
    • Total antal ind i perioden: visualisering af, hvordan antallet af besøgende har udviklet sig i den valgte periode.
  • Antal ind fordelt pr. filial: viser, hvor mange personer der er gået ind på de forskellige tilknyttede filialer i den valgte periode. I kan enten se data som et søjlediagram eller i en tabel.
  • Antal ind fordelt pr. enhed: viser, hvor mange personer der er gået ind på de forskellige tilknyttede enheder i den valgte periode. I kan enten se data som et søjlediagram eller i en tabel.
  • Antal ind fordelt pr. ugedag: viser, hvor mange personer der er gået ind på de forskellige ugedage i den valgte periode. I kan enten se data som et søjlediagram eller i en tabel.
  • Antal ind fordelt pr. time: viser, hvor mange personer der er gået ind pr. time for den valgte periode. I kan enten se data som et søjlediagram eller i en tabel.
  • Fordeling af kategorier: pie-chart, der viser, hvor mange børn og voksne der har besøgt biblioteket i den valgte periode.