Skann materiale

Hvis du raskt trenger å finne plasseringen eller statusen til et materiale, kan hun bruke "Skann materiale". Funksjonen ligger under "Søk", som nås via bunnmenyen.

"Skann materiale" åpnes med knappen ved siden av søkeboksen. Deretter kan materialet skannes.

På iOS er det nødvendig å aktivere enhetens RFID-skanner ved å trykke "Skann". På Android aktiveres RFID-skanneren så snart "Skan materiale"-ikonet trykkes.

Det er også mulig å skanne materialets strekkode enten ved hjelp av enhetens kamera eller strekkodeskanneren (dersom enheten har dette).

Eksemplarvisning

Når materialet er skannet, åpnes eksemplarvisningen. Her kan du se metadata og informasjon om det spesifikke materialet. Det er blant annet mulig å se materialets status, tilhørighet og plassering.

Under "Logg" på siden kan du se tidspunkt og informasjon om hvor materialet er registrert i biblioteksystemet.

Les mer om Eksemplarvisning