Scan materiale

Hvis du hurtigt vil orientere sig om et materiales placering eller status, kan du benytte “Scan materiale”. Funktionen ligger under “Søg”, som tilgås via bundmenuen.

“Scan materiale” åbnes med knappen ved siden af søgefeltet, hvorefter materialet kan scannes. På iOS er det nødvendigt at aktivere enhedens NFC-scanner ved at trykke på “Scan”. På Android bliver NFC-scanner aktiveret, så snart der trykkes på “Scan materiale”-ikonet.

1.1.png         1.png

Det er også muligt at scanne materialets stregkode enten ved brug af enhedens kamera eller stregkodescanner, hvis enheden har en sådan.

Eksemplarvisning

Når materialet er scannet, åbner eksemplarvisningen. Her kan du se data og oplysninger om det specifikke materiale. Det er blandt andet muligt at se materialets status, tilhørssted og placering.

Under “Log” på siden kan du se tidspunkt for og information om, hvor materialet er blevet registreret i bibliotekssystemet.*

Læs mere om Eksemplarvisning

* Funktionen er endnu ikke færdigimplementeret for FBS.