1. Forside
  2. Redia Admin
  3. Access konfiguration & log

Lydstyring

Det er muligt at afspille en lydfil, når biblioteket f.eks. åbner og lukker. Det kunne f.eks. være annonceringen: “Biblioteket lukker om 15 minutter”.

I tilføjer eller redigerer lydfiler under “Lydstyring”, som findes under "Access" i venstremenuen og derefter "Konfiguration".

Konfigurering af Lydstyring

I oversigten fremgår navn, som kan tilkendegive lyden, f.eks.: “Biblioteket er lukket nu”. Derudover kan I se filnavn, afspiller, sprog og filstørrelse i oversigten.

Lydstyring

En lyd slettes ved at trykke på krydset til højre for filen.

For at tilføje en ny lyd benyttes knappen “+Tilføj lyd” ovenover oversigten. Dernæst skal lyden navngives og selve lydfilen skal uploades. Når der er trykket "Gem" vil den nye fil vises på oversigten. Derefter er det muligt at tilføje lyden til en tilstand under "Tilstande".

Tilføj-lyd