Log ind

Det kræver et login at få adgang til Assists funktioner. I kan selv oprette brugere i Redia Admin og tildele dem rollen Assist Bibliotekar, Assist Logistik eller Assist Vagt. De forskellige brugerroller bestemmer hvilke funktioner, brugeren kan se i Assist. 

Læs mere om oprettelse af brugere

Læs mere om brugerroller

Login

Første gang du åbner Assist, skal du vælge, hvilket land du befinder dig i. Det kan søges frem i søgefeltet, ellers er det muligt at scrolle i listen og vælge der.

1.png

Derefter bliver du bedt om at vælge dit bibliotek. Det foregår på samme måde som land. 

2.png

Herefter logger du ind med brugernavn og adgangskode. 

3.png

Til sidst skal du vælge den filial, du arbejder på i dag. Hvis du giver Assist tilladelse til at bruge lokalitetsdata, vil Assist foreslå en filial. Den kan også søges frem i søgefeltet eller vælges på listen. 

                              4.png      5.png

Valget af land og bibliotek gemmes på enheden, så det kun er en gang, du skal igennem disse trin i loginflowet. Næste gang vil selve loginsiden åbne med det samme. Du kan dog altid gå tilbage til de forrige trin ved at benytte tilbagepilen i venstre hjørne. 

Glemt adgangskode

Hvis du glemmer din adgangskode, kan du nemt oprette en ny. På log ind-siden trykker du på “Har du glemt din adgangskode?”, som er lige over “Log ind”-knappen.

Du bliver derefter bedt om at indtaste din e-mailadresse. Du får tilsendt en mail med et link til Redia Admin, hvor du kan oprette en ny adgangskode.

                              Assist-Glemt-password-      Assist-Glemt-password---indtast

Skift af bibliotek og filial

Under “Brugerindstillinger” kan du skifte bibliotek og filial. Funktionen tilgås ved at trykke på “Mere” i bundmenuen og vælge “Brugerindstillinger” eller ved at trykke på dit navn på forsiden. 

  Assist-forside---markering-af-Mere.png      Assist-forside---markering-af-navn.png      Assist-brugerindstillinger.png

Pinkode ved inaktivitet 

For at øge sikkerheden, har du mulighed for at sætte en firecifret pinkode, hvis enheden går i dvale eller Assist lukkes helt ned.

Assist---opret-pinkode-modal.png

Pinkoden defineres under “Brugerindstillinger”, hvor den også kan ændres efterfølgende. Hvis du har sat en pinkode, har du også mulighed for at bruge biometrisk genkendelse til at låse telefonen op. Assist understøtter dog ikke biometrisk genkendelse på alle Android enheder. 

                              Assist-brugerindstillinger-)-pinkode     Assist-brugerindstillinger-_-biometrisk.png

Log ud

Du logger ud under “Brugerindstillinger”.

Assist-brugerindstillinger---log-ug.png


Læs mere om Brugerindstillinger