Log ind

Når man som bruger er logget ind, får man adgang til en række funktioner:

• Overblik over sine lån, reserveringer, huskeliste, mellemværender og lånehistorik.
  • Beskeder om afhentning af reserveringer og aflevering af lånte materialer.
  • Betale sine mellemværender, hvis biblioteket er tilmeldt MobilePay-funktionen eller opsat til ØiR.

Log ind

Man logger ind ved at trykke på "Min side"-ikonet i bundmenuen. Herefter kan man indtaste CPR-/ eller lånernummer samt pinkode.

Man kan vælge at vise eller skjule sin indtastning ved at klikke på øje-ikonet i indtastningsfeltet. Er der streg over øjet vil indtastningen være skjult. Er der ingen streg vil indtastningen være synlig.

Login-min-side.png      Login-med-visning

Opret biblioteksbruger

Hvis man endnu ikke er oprettet som bruger på sin kommunes biblioteker, kan man gøre det på de fleste bibliotekers hjemmeside.

22/6-23: “Opret bruger” fjernes fra Biblioteket appen

Grundet nye retningslinjer fra Apple og Google, er vi nødt til (forhåbentligt midlertidigt) at fjerne “Opret biblioteksbruger”-knappen i Biblioteket-appen fra den 22/6 2023. Årsagen er, at det ikke tillades at kunne oprette en bruger i en app, hvor man ikke samtidig har mulighed for at slette sin bruger. Vi er i gang med at undersøge mulighederne for at indføre et sted i appen, der informerer brugeren om, hvad de skal gøre, hvis de skulle ønske at slette deres biblioteksbruger.

Log ud

Man logger ud ved at trykke på "Min side"-ikonet i bundmenuen, og dernæst på pilen ved siden af ens navn. Herefter vises en skærm, hvor det er muligt at logge ud.

Log-ud1.png      logud