Log ind

Når man som bruger er logget ind, får man adgang til en række funktioner: 

  • Overblik over sine lån, reserveringer, huskeliste, mellemværender og lånehistorik.
  • Beskeder om afhentning af reserveringer og aflevering af lånte materialer. 
  • Betale sine mellemværender, hvis biblioteket er tilmeldt MobilePay-funktionen eller opsat til ØiR. 

Log ind

Man logger ind ved at trykke på "Min side"-ikonet i bundmenuen. Herefter kan man indtaste CPR-/ eller lånernummer samt pinkode. 

                              Login-min-side.png      Login-med-visning

Opret biblioteksbruger

Hvis man endnu ikke er oprettet som bruger på sin kommunes biblioteker, kan man gøre det ved at trykke på “Opret biblioteksbruger” i bunden af log ind-skærmen. Dette er for øjeblikket kun muligt på Android-versionen.

Linket i bunden sender brugeren direkte ind på bibliotekets hjemmeside, hvor det er muligt at oprette sig. Denne funktion er derfor kun tilgængelig på biblioteker, der tilbyder brugeroprettelse på deres hjemmeside. 

23/6-22: “Opret bruger” fjernes fra iOS

Grundet nye retningslinjer fra Apple, er vi nødt til (forhåbentligt midlertidigt) at fjerne “Opret biblioteksbruger”-knappen i Biblioteket-appen fra den 27/6 2022. Årsagen er, at Apple ikke tillader muligheden for at kunne oprette en bruger i en app, hvor man ikke samtidig har mulighed for at slette sin bruger. Vi er i gang med at undersøge mulighederne for at indføre et sted i appen, der informerer brugeren om, hvad de skal gøre, hvis de skulle ønske at slette deres biblioteksbruger. Indtil videre bevares “Opret biblioteksbruger” på Android-versionen. 

Log ud 

Man logger ud ved at trykke på "Min side"-ikonet i bundmenuen, og dernæst på pilen ved siden af ens navn. Herefter vises en skærm, hvor det er muligt at logge ud.

                              Log-ud1.png      Log-ud.png