Kontrolboks

Access kontrolboks er en enhed, der varetager al kommunikation til eksterne enheder såsom dørpanel, dørsystem, alarmanlæg, højttalersystem mm.

Funktion

Kontrolboksen indeholder en computer (controlunit), strømforsyninger samt et antal relæ ind- og udgange. Kontrolboksen kommunikerer med dørpanelet via et isoleret ethernet netværk.

Kommunikation

Forbindelsen til panelet sker via et CAT 5/6 kabel, hvorfra alt kommunikation til både bibliotekets netværk samt dørpaneler foregår. Dørpaneler og andre tilføjelsesmoduler er isoleret fra kommunikationen med bibliotekets netværk. Der kan tilsluttes til 4 eksterne moduler f.eks. 4 dørpaneler eller 2 dørpaneler og 2 NFC moduler.

Tilslutninger

Kontrolboksen har en række (NO / NC) relæ ind- og udgange, som kan konfigureres til at give eller modtage signaler fra de eksterne systemer såsom dørsystem, alarmanlæg, lys mm.

Derudover er der audio-lineout til højtalersystemer, som bruges hvis biblioteket ikke benytter sig af netværksbaserede højtalere. Der kan tilsluttes op til 5 grupper af netværkshøjttalere, og hver gruppe kan indeholde 5 højtalere.

Montering

Kontrolboksen kan monteres direkte på en væg. Boksen er sikret mod tyveri og åbning via en Ruku lås.