Kontrollboks

Access kontrollboks er en enhet som tar seg av kommunikasjonen til eksterne enheter som adgangspanel, NFC-modul, dørsystem, alarmanlegg, høyttalersystem m.m.

Funksjon

Kontrollboksen inneholder en datamaskin (controlunit), strømforsyninger og flere relé-inn-, og utganger. Kontrollboksen kommuniserer med adgangspanelet via et isolert ethernet-nettverk.

Kommunikasjon

Forbindelsen til panelet går gjennom en CAT 5/6-kabel der all kommunikasjon med både bibliotekets nettverk og adgangspanel foregår. Adgangspanelene og andre tilleggsmoduler er isolert fra kommunikasjonen med bibliotekets nettverk. Det kan tilkobles 4 eksterne moduler, f.eks. 4 adgangspaneler eller 2 adgangspaneler og 2 NFC-moduler.

Tilkoblinger

Kontrollboksen har en rekke (NO / NC) relé-inn- og utganger som kan konfigureres til sende eller motta signaler fra de eksterne systemene som dørsystem, alarmanlegg, lys m.m. I tillegg er det en audioutgang for høyttalersystem, som man bruker hvis biblioteket ikke vil bruke de nettverksbaserte høyttalerne. Det kan kobles til inntil 5 grupper med nettverkshøyttalere, og hver gruppe kan bestå av inntil 5 høyttalere.

Montering

Panelet kan monteres direkte på en vegg. Panelet er sikret mot tyveri og åpning med en Ruku-lås.