Konfiguration: Bibliotekssystem

De nødvendige oplysninger for at integrere med bibliotekssystemet sættes op under "Bibliotekssystem". Siden findes i venstremenuen under "Generelt" > "Konfiguration" > "Bibliotekssystem".

Bibliotekssystemet vælges på en drop-down menu. Valget afgør hvilke felter som skal udfyldes, da det varierer fra system til system. Vi understøtter følgende bibliotekssystemer (LMS’er):

• Bibliofil
  • Book-IT
  • Deichman (KOHA)
  • FBS / Cicero
  • Mikromarc
  • Quria

Typiske informationer som skal udfyldes:

• SIP2 - URL, brugernavn og adgangskode
  • Søgning - URL og/eller profil
  • Yderligere adgang til LMS’et via API - URL, brugernavn og adgangskode

Informationer sættes op i samarbejde mellem kunden og Redia.

Systemerne har forskellige integrationer og funktionsmuligheder ift. vores produkter. Hvad der er muligt i ét system er ikke nødvendigvis gældende for alle andre. Hvis I har spørgsmål vedrørende funktionalitet kontakt da Redia.

Bibsystem