Konfigurasjon: Biblioteksystem

Nødvendige opplysninger for å integrere med biblioteksystem settes opp under “Biblioteksystem”. Siden ligger i venstremenyen under “Generelt” > “Konfigurasjon” > “Biblioteksystem”.

Biblioteksystemet velges fra en rullegardinmeny. Valget avgjør hvilke felt som skal fylles ut, da det varierer fra system til system. Vi støtter følgende biblioteksystemer (LMS'er):

• Bibliofil
  • Book-IT
  • Cicero
  • Deichman (Cicero)
  • FBS / Cicero
  • Mikromarc
  • Quria

Typisk informasjon som skal fylles ut:

• SIP2 - URL, brukernavn og passord
  • Søk - URL og/eller profil
  • Ekstra tilgang til biblioteksystem via API - URL, brukernavn og passord

Informasjon settes opp i samarbeid mellom kunden og Redia.

Systemene har ulike integrasjoner og funksjonsmuligheter i tilknytning til våre produkter. Det som er mulig i ett system, gjelder ikke nødvendigvis for alle andre. Hvis du har spørsmål angående funksjonalitet, vennligst kontakt Redia.