1. Forside
  2. Butler
  3. Opsæt Butler til jeres bibliotek

Integrationer

For at kunne opsætte Butler på et bibliotek, skal der som minimum bruges:

• Adgang til en bruger til Butler i Cicero-klienten
  • Adgang til en Cicero SIP2 bruger

Bruger i Cicero-klienten

For at virke korrekt, skal Butler have adgang til oplysninger i bibliotekssystemet. Det sker ved, at biblioteket opretter en bruger til Butler i Cicero-klienten. Adgangen bruges bl.a. til at sørge for, at slutbrugere kan logge ind og se lån, reserveringer og mellemværender. Derudover giver CMS-brugeren adgang til, at Butler kan vise beholdningsdata.

Læs mere om hvordan du opretter en bruger til Butler i Cicero-klienten her

SIP2 bruger

For at slutbrugeren kan låne og/eller aflevere materialer, skal Butler have en bruger, der giver adgang til SIP2.

Læs mere om hvordan man opretter en Cicero SIP2 bruger her.

API-adgang

Nogle tillægsfunktioner som f.eks. "Søgning" kræver en API-adgang.