1. Forside
  2. Butler
  3. Sett opp Butler for biblioteket ditt

Integrasjoner

Biblioteksystemer

På nåværende tidspunkt integrerer Butler med følgende norske biblioteksystemer:

• Bibliofil
  • Cicero
  • Koha
  • Micromarc
  • Quria

For å integrere med Butler må vi bruke:

SIP2 opplysninger:

• Brukernavn
  • Passord
  • (URL) backend spesifikk

Gir tilgang til funksjonene:

API-adgang

Giver tilgang til funksjonene:

Forsidebilder

For å vise forsider på materialer i Butleren må vi bruke en Forside-service. Vi erfarer at oppsettet er ulikt fra biblioteksystem til biblioteksystem, så avhengig av ditt oppsett kan det kreve ulike metoder for å få forbindelse med din service. Hvis det ikke kobles en Forside-service til Butleren, vil materialenes forsider bli vist med forskjellige farger.

Sorteringsopplysninger

For å vise sorteringsveiledningen til brukeren ved innlevering har Butleren bruk for opplysninger om sortering fra biblioteksystemet. Hvis dette ikke er kjent, vil det ikke finnes noen veiledning. Derfor må vi bruke en Bin key fra din LMS hvis det skal komme frem hvor materialet skal leveres inn.