Hvad er Butler?

Butler er en brugervenlig servicestation, der løser de aktuelle behov for biblioteksbrugeren. Butler skaber sammenhæng i brugerens behov for service og formidling i ét og samme medie.

Mange muligheder

Butler har flere funktioner - du bestemmer selv hvilke, der er relevante for dit bibliotek og den enkelte Butler. Vær opmærksom på, at funktionerne kræver forskellige integrationer og er måske derfor ikke mulige for jeres bibliotek.

Kernefunktioner

Tilkøbsfunktioner

Følgende funktioner kan tilkøbes.

Læs mere om opsætningen af Butler.

Butler-i-brug

Butler til dit bibliotek?

Hvis du ønsker at høre mere om Butler til dit bibliotek, er du meget velkommen til at skrive til sales@redia.dk eller ringe på +45 70 20 11 30.