Huskeliste

Huskelisten gør det nemt for brugeren at finde placeringen på de materialer, som er blevet tilføjet til listen eller at lave en reservering på de materialer, der ikke er hjemme.

Det er muligt at se den fulde liste ved at trykke på hjerte-ikonet i øverste højre hjørne.

Tilføj til listen

Brugeren kan tilføje materialer til listen på to måder:

1. På søgeresultatet, hvor brugeren kan trykke på hjerte-ikonerne ved hvert materiale.
  2. På materialevisningen, hvor brugeren kan anvende “Husk”-knappen ved forsidebilledet.

Butler-Huskeliste---søgeresultat

[ Huskeliste på søgeresultatsiden ]

Opdeling på listen

I listevisningen er der tre opdelinger:

1. Find på hylden: Brugeren kan få placeringen på de materialer, der er hjemme på biblioteket. Her kan brugeren vælge, hvorvidt listen skal printes eller sendes på e-mail. Mulighederne afhænger af det enkelte biblioteks opsætning af Butler og bibliotekssystem.
  2. Kan reserveres: Brugeren kan reservere de materialer, der er utilgængelige. For at fuldføre reservationen skal brugeren logge ind.
  3. Kan ikke lånes eller reserveres: Brugeren kan få et overblik over materialer, som hverken kan lånes eller reserveres f.eks. podcasts.

Butler-Huskeliste---materialevisning

[ Huskeliste på materialevisning ]

Fjern fra listen

Hvis brugeren gerne vil fjerne et materiale fra listen, kan man anvende “Fjern”-knappen, som er placeret ud for hvert materiale. Brugeren kan også fjerne alt indhold på listen ved at bruge “Tøm listen”-knappen. Hvis brugeren ikke aktivt fjerner de tilføjede materialer, vil huskelisten blive nulstillet, når Butler timer ud.

OBS: Funktionen kræver API-adgang