Huskeliste

Huskelisten gjør det enkelt for brukeren å finne plasseringen til de materialene hun har føyd til listen, eller lage en reservasjon på de materialene som ikke er inne.

Det er mulig å se hele listen ved å trykke på hjerteikonet i øverste høyre hjørne.

Legg til

Brukeren kan føye materialer til listen på to måter:

1. På søkeresultatet, der hun kan trykke på hjerteikonene ved hvert materiale.
  2. På materialvisningen, der hun kan bruke “Legg i liste”-knappen ved forsidebildet.

Butler-NORSK-Huskeliste---søgeresultat

[ På søkeresultatet ]

Butler-NORSK-Huskeliste---materialevisning

[ På materialvisningen ]

Inndeling

I listevisningen er det tre inndelinger:

1. Finn på hylla: Brukeren kan få plassering av materialene som er inne på biblioteket. Her kan brukeren velge om listen skal skrives ut eller sendes på e-post. Alternativene avhenger av det enkelte biblioteks oppsett av Butler og biblioteksystem.
  2. Kan reserveres: Brukeren kan reservere materialet som ikke er tilgjengelig. For å fullføre reservasjonen må brukeren logge inn.
  3. Kan ikke lånes eller reserveres: Brukeren kan få oversikt over materialer som verken kan lånes eller reserveres f.eks. podcaster.

Butler-NORSK-Huskeliste---kvittering

Fjerne fra listen

Hvis brukeren gjerne vil fjerne et materiale fra listen, kan hun bruke “Fjern”-knappen som er plassert ved siden av hvert materiale. Hun kan også fjerne alt innhold på listen ved å bruke “Tøm liste”-knappen. Hvis brukeren ikke aktivt fjerner de materialene som er føyd til, vil huskelisten bli nullstilt når Butler timer ut.

OBS: Funktionen krever API-adgang