1. Forside
  2. Redia Admin
  3. Butler konfiguration & log

Filialindstillinger

Under ”Filialindstillinger” kan I lave indstillinger, som vil slå igennem for alle Butler enheder på den pågældende filial.

I findet det under "Butler" i venstremenuen og dernæst "Konfiguration".

før-oprettet-

Indstillinger

I kan her indstille funktionaliteten på filialens Butler enheder*.

Reservér materialer: Gør det muligt at reservere materialer på Butler

Anvend stregkodelæser som scanningsmetode: Brug stregkodelæseren til at scanne materialer i stedet for RFID-scanneren.

Tving kvittering: Tving brugerne til at få en kvittering på enten print eller e-mail.

Login til "Min side" uden pinkode: Giv brugeren mulighed for at logge ind uden pinkode

Udlån uden pinkode: Gør det muligt at låne uden at skulle indtaste pinkode

Kortvisning: Vis et kort på materialevisningen med materialets placering (kræver at Wayfinding er tilkøbt).

Læs mere om Butlers funktioner her

Admin-Butler-Filialindstillinger-)-funktioner-1

Print kvittering

På den printede kvittering har I mulighed for at tilføje tekst til header og footer på den udskrevne kvittering. I kan indtaste for alle de sprog, som I har valgt under “Generel konfiguration”. OBS: antal karakterer pr. linje kan variere fra printer til printer.

Admin-Butler-Filialindstillinger-)-Print-kvittering

Sorteringssteder

Her kan I oprette eller redigere sorteringssteder for filialen, som I kan tilføje til den enkelte Butler enhed under "Enheder".

I opretter et nyt sorteringssted ved at trykke på “Opret sorteringssted”.

Her kan I:

• Vælge et ikon
  • Indtaste et navn (påkrævet)
  • Skrive bin key
  • Vinge af, hvis det er en afleveringsboks
  • Vælg om pilen skal pege til højre eller venstre (hvis det er en afleveringsboks)
  • Skrive en kort sorteringsvejledning, som bliver vist på Butler

Admin-Butler-)-filial-sorteringssted

Når et sorteringssted er oprettet, vil det figurere på listen og kan vælges som sorteringssted på den enkelte Butler enhed.

Admin-Butler-Filialindstillinger-)-sorteringssteder-1

Læs mere om opsætning og redigering af sorteringssteder

*Indstillingsmulighederne afhænger af bibliotekssystemet.