Filialinnstillinger

Under ”Filialinnstillinger” er det mulig å gjøre innstillinger som vil slå gjennom for alle Butler-enheter i den filialen det gjelder.

Muligheten er å finne under “Butler” i venstremenyen og deretter “Konfigurasjon”.

Innstillinger

Her kan du stille inn funksjonaliteten til filialens Butler-enheter.*

Reserver materialer: Gjør det mulig å reservere materialer på Butler

Bruk strekkode for utlån og innlevering: Bruk strekkodeskanneren til å skanne materialer i stedet for RFID-skanneren.

Tving kvittering: Tving brukerne til å få en kvittering enten fysisk eller på epost.

Logg inn uten PIN: Lar brukeren logge på uten å måtte taste PIN-kode

Utlån uten PIN-kode: Gjør det mulig å låne uten å måtte taste inn PIN-kode

Kartvisning: Vis et kart på materialvisningen med plassering av materialet (krever at Wayfining er kjøpt).

Les mer om Butlers funksjoner.

Print kvittering

På den utskrevne kvitteringen har du mulighet til å legge til tekst i topp- og bunnteksten. Du kan angi topp- og bunntekst for alle språkene du har valgt under "Generell konfigurasjon". OBS: antall karakterer pr. linje kan variere fra skriver til skriver.

Sorteringssteder

Her kan du opprette eller redigere sorteringsstedene for filialen. Disse kan du legge til den enkelte Butler-enheten under "Enheter".

Du oppretter et nytt sorteringssted ved å trykke "Opprett sorteringssted".

Her kan du:

• Velg et ikon
  • Skriv inn et navn (obligatorisk)
  • Skriv inn bin-nøkkel
  • Vis at det er en innleveringsboks
  • Velg om pilen skal peke til høyre eller til venstre (hvis det er en innleveringsboks).
  • Skriv en kort sorteringsguide, som vises på Butler

Når et sorteringssted er opprettet, vil det figurere på listen og kan velges som sorteringssted på den enkelte Butler-enheten.

Les mer om å sette opp og redigere sorteringssteder

*Innstillingsmulighetene avhenger av biblioteksystemet.