1. Forside
  2. Redia Admin
  3. Butler konfiguration & log

Enhedsstatus

Under “Log” i venstremenuen kan I under “Enhedsstatus” se en oversigt, som viser den aktuelle status for alle Butler enheder på tværs af jeres filialer.

Listen er sorteret efter enhedens navn, men ønsker du en anden sortering, skal du blot trykke på titlen for de enkelte kolonner for at sortere på dem.

Hver enhed er vist med:

• Enhedsnavn
    • Tilsvarer dens navn under Butler > Enheder i Redia Admin
  • Filialnavn
    • Den filial, som enheden er oprettet under
  • Status
    • Viser hvorvidt enheden pt er online eller offline
  • Tidspunkt
    • Viser hvornår enheden sidst var online. Har enheden aldrig været online står der “ugyldig dato”

Genstart enhed

Den enkelte Butler enhed kan genstartes, hvis det bliver nødvendigt. Når genstart-knappen benyttes, er det hele computeren, der genstartes, og ikke kun selve Butler-programmet.

Det er også muligt at genstarte alle enheder på en gang. Det gøres på knappen “Genstart alle” som er oven over selve oversigten.

Det er desværre ikke muligt at vide, hvorvidt computeren faktisk kører eller ej. Derfor er genstart-knappen altid aktiv, også mens computeren er ved at genstarte.

Computeren åbner selv Butler-programmet op igen, når den er færdig med at genstarte.

Det er kun brugere med Admin-rollen, som kan genstarte enheder.

OBS: Ønsker I at kunne genstarte jeres enheder, skal I kontakte Redia Support ved at oprette en supportsag.