1. Forside
  2. Redia Admin
  3. Access konfiguration & log

Enhedsstatus

Enhedsstatus er en oversigt over de kontrolbokse og dørpaneler, som findes på jeres filialer.

Oversigten finder I i venstremenuen under “Access” > “Drift”.

Oversigten er sorteret efter filialer, hvorunder I kan se

• Type
    • Kontrolboks (controlunit) eller dørpanel (doorpanel)
  • Enhedsnavn

Skærmbillede-2023-06-26-kl.-08.39.16-1

54

Læs mere om kontrolboks

Læs mere om dørpanel

Genstart

I kan genstarte enten kontrolboksen eller dørpanelet på knappen ud for dem, hvis der opstår behov for det.

En genstart tager 1-3 minutter. Det er ikke muligt at se statussen for selve genstarten i Redia Admin.

Det er kun brugere med Admin-rollen, som kan genstarte enheder.

Admin-Access-)-Enhedsstatus-genstart-1

Genstart af kontrolboksen

Genstarter I kontrolboksen er det selve computeren, som sidder i kontrolboksen, der genstartes. Herved bliver alle konfigurationsværdier fra Redia Admin også opdateret på enheden.

Imens det sker, vil skærmen på dørpanelet vise billedet for manglende forbindelse mellem dørpanelet og kontrolboksen.

Selve Access-programmet starter selv op igen, når genstarten er færdig, og dørpanelet vil igen vise det forventede skærmbillede.

Genstart af dørpanelet

Ved genstart af dørpanelet er det kun selve dørpanelet, som genstartes. Under genstarten vil der være sort skærm på panelet. Efter genstarten vil panelet igen vise det forventede skærmbillede i forhold til kalenderen i Redia Admin.

OBS: Ønsker I at kunne genstarte jeres enheder, skal I kontakte Redia Support ved at oprette en supportsag