Automatisk nulstilling

Butler er designet til at stå i et offentligt rum og vil derfor nulstille automatisk. Brugeren er således kun logget ind, når det er relevant, og kommer ikke til at forlade en maskine med personfølsomme oplysninger.

Hvor længe Butler skal være inaktiv, inden den nulstiller, kan I indstille i Redia Admin.

På Butler vil en pop-up besked advare brugeren med, at den nulstiller efter 20 sekunder. Her kan brugeren vælge at trykke på “Annuller” eller trykke et andet sted på skærmen, så pop-up beskeden forsvinder, og brugeren kan fortsætte sin gøren. Hvis brugeren ikke reagerer, vil Butler nulstille og vende tilbage til startsiden.

Læs mere om konfiguration af Butler enheder her

Butler-Nulstil

Genindlæse konfigurationen

Når Butler nulstiller, indlæser den samtidig sin konfiguration. Så foretager I ændringer i Redia Admin, vil de slå igennem på Butler, når den nulstiller.

Hvis Butler er på startsiden, og således ikke er i brug, vil den stadig nulstille og indlæse sin konfiguration, dog kun hvert tiende minut. Dermed vil eventuelle ændringer, I har foretaget i Redia Admin stadig slå igennem. Pop-up beskeden, som advarer som snarlig nulstilling, vises ikke, når Butler er på startsiden.