Opret låner

Med Assist ved hånden kan nye lånere oprettes overalt. Det kan dermed foregå nemt og hurtigt uden at skulle sende låneren henne til en skranke.

“Opret låner” er under “Lånere” i bundmenuen.

Assist-forside---markering-af-La_nere.png     1.5.png

En låner oprettes ved at indtaste en række oplysninger om vedkommende. CPR-nummer, pinkode og afhentningssted skal udfyldes, for at låneren kan oprettes. De resterende felter er ikke påkrævede. Det drejer sig om telefonnummer, e-mail og hvordan låneren ønsker at modtage notifikationer.

Ved oprettelse af børnelånere er det muligt at tilføje en økonomisk værge. Det gøres ved at slå togglen til, hvorefter CPR-nummer og e-mail på værgen skal indtastes.

Oprettelsen gennemføres ved at trykke på “Opret låner”-knappen, hvorefter den bekræftes.