Oplever du problemer med USB enheder, der er tilsluttet Butleren?

Alle butlere har tilsluttet fire USB enheder:

1. Stregkodelæser
  2. Læseplade
  3. Printer
  4. Touch skærm

Mange biblioteker har tilsluttet en USB hub for at muliggøre tilslutning af en femte USB-enhed fx tastatur til at indtaste pinkode på.

Hvis der opleves problemer med de tilkoblede enheder, kan der forsøges at bytte tilslutninger rundt. OBS: Hvis stregkodelæseren skiftes over i et andet stik og fortsat ikke virker, skal Redia Support kontaktes.