Oplever du problemer med stregkodelæseren?

Stregkodelæseren nulstilles i Butler ved at trykke “Reset barcode reader” i den skjulte menu på Butler forsiden. Menuen kommer frem ved at holde en finger inde på skærmen i øvre højre hjørne. Når der trykkes “Reset barcode reader” bør den bippe og det er vigtigt ikke at trykke på skærmen, mens den nulstilles (kan tage op til 30 sek). Hvis den ikke bipper - kontakt Redia Support.

For at finde ud af hvorfor du oplever problemer med jeres stregkodelæser, kan du med fordel følge nedenstående flowchart.

Hvis du fortsat oplever problemer, kan du oprette en supportsag.

Notes - Fejlsøgning på stregkodelæser