Oplever du problemer med Butler skærmen?

I Butler skærmen sidder der tre kabler, i mange tilfælde kan årsagen til en fejl være fordi en af disse ikke sidder korrekt:

1. Strøm: Tjek at strømkabel sidder korrekt i skærmen, og at der er tændt på kontakten.
  2. HDMI: Tjek at HDMI kabel er ført korrekt fra skærmen til computeren, og at det ikke sidder løst.
  3. USB: Tjek at USB kabel er ført korrekt fra skærmen til computeren, og at det ikke sidder løst.

For at finde frem til hvorfor du oplever problemer med Butler skærmen, kan du med fordel følge nedenstående flowchart.

Hvis du fortsat oplever problemer, kan du oprette en supportsag.

Notes - Fejlsøgning på Butler Skærm (1)-1