Opplever du problemer med Butler-skjermen?

I Butler-skjermen er det tre kabler som i mange tilfeller kan bli årsak til feil, fordi en av disse ikke sitter riktig.

1. Strøm: Sjekk at strømkabel sitter korrekt i skjermen og at kontakten er slått på.
  2. HDMI: Sjekk at HDMI-kabelen er ført korrekt fra skjermen til datamaskinen og at den ikke sitter løst.
  3.  USB: Sjekk at USB-kabelen er ført korrekt fra skjermen til datamaskinen og at den ikke sitter løst.

Følg nedenstående flowchart for å finne ut hvorfor du opplever problemer med Butler-skjermen deres.

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan du opprette en supportsak.

Butler Skærm flow (NO)