Slik restartes Butler

Det kan være nødvendig å restarte Butler, hvis et problem ikke kan løses ved hjelp av feilsøking på de enkelte Butler-komponentene. Det er to typer restart:

1. Fysisk restart: De ansatte kan restarte en Butler-enhet ved å slå av strømmen til Butler og slå på igjen, eller ved å slå av og slå på datamaskinen.
  2. Remote restart: Hvis dere ønsker å ha mulighet til å restarte Butler-enhetene deres remote, må dere kontakt Redia Support og dere må samtykke til oppsettet. Deretter kan ansatte som har brukerrollen “Admin” restarte Butler-enhetene deres i Redia Admin uten fysisk å være tilstede på biblioteket.

Les mer om remote restart af Butler-enheter.