Konfigurasjon: Testopplysninger

Da vi kan ha behov for å teste om våre produkters integrasjon med biblioteksystemet ditt, trenger vi en testbruker som er registrert i systemet ditt.

Under “Kontaktperson” velger du i drop-down-menyen den personen vi skal kontakte hvis vi har spørsmål angående testopplysningene.

Ut over dette blir du bedt om å oppgi opplysninger om den testbrukeren du ønsker vi skal bruke. Det er viktig at testbrukeren har plausible opplysninger for å ha de beste testforutsetningene. Oppgi likevel ikke dine personlige innloggingsopplysninger.

Vi må ha følgende opplysninger om testbrukeren:

• Brukernavn
  • Passord