Konfiguration: Testoplysninger

Da vi kan have behov for at teste vores produkters integration med jeres bibliotekssystem, har vi brug for en testbruger, der er registreret i jeres system.

Under “Kontaktperson” vælger I i en drop-down menu den person, som vi kan kontakte, hvis vi har spørgsmål til testoplysningerne.

Derudover bedes I indtaste oplysninger på den testbruger, I ønsker, vi skal bruge. Det er vigtigt, at testbrugeren har virkelighedstro oplysninger for at give de bedste testforudsætninger. Undlad dog at indtaste jeres personlige loginoplysninger.

Vi skal bruge følgende oplysninger om testbrugeren:

• Lånernummer
  • Pinkode