Konfigurasjon: Filialopplysninger

Alle filialer som har Redias produkter bør fremgå under “Filialopplysninger”, som finnes i venstremenyen under “Generelt” > Konfigurasjon” > Filialopplysninger”.

Om mulig lastes de ned automatisk, ellers opprettes de manuelt av Redia eller Redias samarbeidspartnere.

Hver filial har et filialnavn og filial-ID.

Lokalitet

I tillegg kan du legge inn breddegrad, lengdegrad og radius til filialene dine under "Geolokalisering". Denne informasjonen brukes til å lage plasseringsforslag i ulike Redia-produkter for å forbedre brukeropplevelsen. Den brukes f.eks. i Assist for å finne en brukers filial raskere når du logger på.

Alarmsystem

Alamsystem er slått på som standard, slik at det ved lån og innlevering blir henholdsvis deaktivert eller aktivert en alarm i materialets RFID-tag.

Her kan man taste inn en AFI-verdi. Det er den verdien i materialenes RFID-tag som bidrar til å utløse alarmen. I utgangspunktet brukes ISO 28560-standarden, som er gjeldende for de fleste biblioteker.

Dersom biblioteket ikke benytter et alarmsystem, blir funksjonen deaktivert, og alarmer blir ikke sjekket i utlåns- og innleverings-flowet.