Konfiguration: Filialoplysninger

Alle jeres filialer, som har Redias produkter, bør fremgå under "Filialoplysninger", som tilgås i venstremenuen under "Generelt" > "Konfiguration" > "Filialoplysninger".

Hvis det er muligt, hentes filialerne automatisk, ellers oprettes de manuelt af Redia eller Redias samarbejdspartnere.

Hver filial har et filialnavn og filial ID.

Lokalitet

Herunder kan I indtaste breddegrad, længdegrad og radius for jeres filialer. Disse oplysninger bruges til at lave lokationsforslag i forskellige Redia-produkter for at forbedre brugeroplevelsen. Det bruges f.eks. i Assist til hurtigere at finde en brugers filial ved login.

Geolokation bruges også til funktionen "Lån & Aflever" i Biblioteket-appen, hvor koordinaterne skal stemme overens med bluetooth-beaconets placering i afleveringsområdet.

Alarmsystem

Som standard er alarmsystem slået til, så der ved lån og aflevering bliver henholdsvis deaktiveret eller aktiveret en alarm i materialets RFID-tag.

I kan her indtaste en AFI-værdi. Det er den værdi i materialernes RFID-tag, som er med til at udløse alarmen. Som udgangspunkt bruges ISO 28560 standarden, som er gældende for de fleste biblioteker.

Benytter jeres bibliotek ikke alarmsystem, deaktiveres funktionen, og der bliver således ikke tjekket på alarmer i udlåns- og afleveringsflowet.

AFI