Hvordan rapporterer jeg best en supportsak?

Send inn en supportsak via Redia Guide i øvre høyre hjørne. Hvis du fyller ut punktene som beskrevet nedenfor, har support-teamet et bedre utgangspunkt for å hjelpe deg

Velg produkt:

Velg først “Assist” som produkt i nedtrekksmenyen.

Du vil komme til brukerstøtteskjemaet med spørsmål som hjelper brukerstøtte til å svare på henvendelsen.

E-postadresse:

Hvis du ikke er logget inn, må du oppgi e-postadressen. Hvis du er innlogget, er dette ikke nødvendig, og du kan samtidig sette andre i kopifeltet (CC) for saken.

Land:

I nedtrekksmenyen velger du om du er dansk eller norsk kunde.

Navn og kunde:

Forskjellige kunder kan ha ulike innstillinger og funksjoner. Brukerstøtte må derfor vite hvilket bibliotek saken gjelder.

Kategori:

Vælg kategori i drop-down menuen: spørgsmål, fejlmelding, udviklingsønske eller bestilling. Det gør det lettere for support-teamet at gribe supportsagen an.

Emne:

Lag en tydelig overskrift for feilen:

• Vær spesifikk, f.eks. "Materiale mangler metadata under materialvisning"
  • Unngå generelle setninger som "Assist feiler".

Beskrivelse:

Beskriv din supportsak med så mange detaljer som mulig, f.eks.

• På hvilken enhet opplevde du problemet?
  • Hvor oppsto feilen f.eks. Materialvisning, Plukkliste, Hyllerydding?
  • Hva gjorde du før feilen oppstod?
  • Hva forventet du skulle skje?
  • Hvilket materiale mislyktes?

Send gjerne med opplysninger om testlåner og materialnummer på et testmateriale hvis det er relevant. Disse opplysningene vil bli brukt til å reprodusere feilen, og det kan bli gjennomført f.eks. lån og retur av materiale, eller gjort endringer i opplysninger og status for testlånere, alt etter hva saken gjelder. MERK: Aldri send personlige innloggingsopplysninger!

Vedlegg:

Legg gjerne ved skjermbilder ved feilmeldinger. De vil gjøre det lettere å reprodusere feilen.

OBS! Oppgi aldri personopplysninger, verken som tekst eller vedlegg, når du sender saker til brukerstøtte