Hvordan legger vi til funksjoner i Butler?

I Redia Admin kan du legge til og fjerne funksjoner på den enkelte Butler-enheten.

Du får tilgang til konfigurasjonen for Butler i menyen til venstre, hvor du velger "Butler" og deretter "Enheter" under "Konfigurasjon".

I listen over enhetene dine velger du den enheten du vil legge til eller fjerne en funksjon på.

Under "Funksjoner" er alle funksjonene oppført som kan legges til på Butler. Vær oppmerksom på at flere funksjoner har spesifikke krav til biblioteksystemet, og er derfor ikke mulig for alle biblioteksystemer.

Hver funksjon har en bryter som kan slås på eller av.

• Aktivert: Bryteren er svart og til høyre
  • Funksjonshemmet: Bryteren er grå og til venstre

Husk å trykke "Lagre". Endringen trer i kraft neste gang Butler nullstiller, og laster inn konfigurasjonen på nytt.

Les mer om konfigurering av Butler-enheter her.