Hvordan tilføjer vi funktioner til Butler?

I Redia Admin kan I tilføje og fjerne funktioner på den enkelte Butler enhed.

I tilgår konfigurationen for Butler i menuen til venstre, hvor I vælger “Butler” og derefter "Enheder" under "Konfiguration".

På listen over jeres enheder vælger I den enhed, som I ønsker at tilføje eller fjerne en funktion på.

Under “Funktioner” er listet alle de funktioner, som er mulige at tilføje på Butler. Vær opmærksom på, at flere funktioner har specifikke krav til bibliotekssystemet, og er derfor ikke mulige for alle bibliotekssystemer.

Hver funktion kan slås til eller fra ved at trykke på slideren. Når slideren er grå og trukket til venstre er funktionen valgt fra, og når slideren er sort og trukket til højre er funktionen tilvalgt og synlig på Butler-enheden.

Husk at trykke “Gem”. Ændringen vil slå igennem næste gang, Butler nulstiller og derved genindlæser sin konfiguration.

Læs mere om konfigurationen af Butler enheder her.