Forside

Forsiden på Assist gir oversikt over, og adgang til, aktuell informasjon som dagens arrangementer, i tillegg til snarveier til brukerinnstillinger og plukklister. Du får tilgang til informasjon som kan brukes i dialogen med lånerne, og å komme raskere i gang med dagens arbeidsoppgaver.

Tilgang til brukerinnstillinger

Øverst på forsiden vises brukerens navn. Du åpner “Brukerinnstillinger” ved å trykke på navnet. Her kan du bytte filial eller bibliotek, se brukerinformasjon, lage eller endre PIN-koden, og logge ut.

Les mer om Brukerinnstillinger

Oversikt over reservasjoner

Du kan hente plukklister med eldre reserveringer. Det er tre typer plukklister:

• Reserveringer som er over en uke gamle, filtrert på “Finnes bare her”
  • Reserveringer som er over en uke gamle, filtrert på “Hentes her”
  • Alle reserveringer som er over en uke gamle

Dette gjør at du kan velge de reserveringene som lånerne har ventet lengst på. Bruken av plukklister bidrar også til at det blir plukket fra alle områdene i biblioteket.

Les mere om plukklister

Arrangement

Du kan få et overblikk over dagens arrangementer ved å bla sidelengs. Du får informasjon om arrangementet ved å trykke på det.

Du kan også se samtlige arrangementer på alle filialene. Når du velger “Alle arrangementer” åpnes bibliotekets hjemmeside og viser alle arrangementer, med mulighet til å søke og filtrere f.eks. På dato eller kategori.