Forside

Øverst på forsiden ses brugerens navn. Ved at trykke på det, åbner “Brugerindstillinger”. Her kan brugeren bl.a. skifte filial, se brugerinformationer og sætte eller ændre en pinkode samt logge ud.

Læs mere om “Brugerindstillinger”

Nyeste materialer

Med et overblik over de nyeste materialer, kan brugeren hurtigt opnå viden om nye tilføjelser til bibliotekets materialesamling samt blive inspireret i formidlingen til lånerne.

Materialerne er først og fremmest opdelt i skønlitteratur og faglitteratur. Det vælges i menuen øverst. Derunder er materialehylderne opdelt i forskellige kategorier for et bedre overblik. Brugeren kan se flere materialer ved at scrolle sidelæns og læse mere om det enkelte materiale ved at trykke på det og dermed åbne materialevisningen. Der kan materialet også reserveres til en låner.

Læs mere om materialevisning