Enheter

Oppsettet for den enkelte Access-enheten vises under “Enheter”. Velg "Access" i venstremenyen og naviger deretter til “Konfigurasjon” og deretter “Enheter”.

Enhetene er opprettet under den filialen de tilhører, og kan konfigureres av Redia og Redias samarbeidspartnere.

Under “Enhetsopplysninger” vises navn og ID for enheten.

Dørpanel

I denne seksjonen vises dørpanelene for installasjonen med navn, ID og type. Når man trykker på skriveikonet vises oppsettet for det enkelte dørpanelet. Hvert dørpanel er opprettet med:

1. Navn, f.eks. “DP (hovedinngang)”
  2. Dør-ID - hvilken dør panelet styrer
  3. Dørsensor (toggle) - viser om det er en sensor på den døren panelet styrer
  4. Panel-ID - angir koblingen mellom Redia Admin og installasjonen. Denne skal tilsvare den ID-en som er angitt på dørpanelet.
  5. Dørpanel uten tastatur - aktiveres dersom dørpanelet ikke har tastatur.

Komponenter

Under "Komponenter" er oppført komponentene som kan brukes i ulike modus, f.eks. dører, lys og lyder. I oversikten kan du se navn, type og ID på de ulike komponentene.

Les mer om moduser her

Komponentstyring

Her er kontrollboksene som er tilknyttet enheten, vist med navn, ID og type. Man trykker på skriveikonet for å få en oversikt over portene med kobling mellom de enkelte komponentene i kontrollboksen. I standardinnstillingen er port 0 + 1 reservert til “Alarm”, og port 7 til “Lyd”.