Brukerinnstillinger

Opplysninger om deg finner du under “Brukerinnstillinger” under “Mer” i bunnmenyen, eller ved å trykke på navnet ditt på forsiden.

1.6.png      1__1_.png      2.png

Bytt filial

Du kan bytte filial ved å trykke på “⇄ Bytt filial”. Her får du en liste med alle filialene i kommunen, og velger den du vil bytte til. Du kan også søke etter filial i søkefeltet.

1.1.png      5__2_.png

Informasjon

Her finner du navn, brukernavn, rolle og bibliotek.

Du kan også bytte bibliotek ved å trykke på “Bytt bibliotek” eller på pilene. Du blir logget ut fra det forrige biblioteket når du bytter bibliotek.

Sikkerhet

PIN-kode

Som et sikkerhetstiltak kan du taste inn en firesifret PIN-kode ved å trykke "Velg en PIN-kode" eller skrive-ikonet. Da vil appen låse Assist ved inaktivitet, og kan kun åpnes med PIN-kode eller biometrisk metode.

2__2_.png      5__1_.png

Koden kan senere endres samme sted.

Biometrisk gjenkjenning

Hvis du har angitt en PIN-kode og enheten er konfigurert for det, kan du velge å slå på biometrisk gjenkjenning. Assist vil dermed kunne låses opp med fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning avhengig av enhet. Assist støtter ikke biometrisk gjenkjenning på alle Android-enheter.

Log ut

Du logger av ved å trykke "Logg ut" nederst.